Espresso

Az Espresso egy zamatos, krémes, cukor nélkül is édes kávé, vörösesbarna színű, bársonyos habbal a tetején.

Espresso

Az espresso, - ismertebb nevén presszókávé - 7 g őrölt kávéból készül, melyen 88-92 C-os vizet préselnek át 9 atmoszféra nyomással mindössze 20-30 másodperc alatt. Ebből 25-35 ml espresso kávét kapunk, 2-4 mm vastagságú krém (crema) állagú habbal a tetején. Egészségére!
190

MANDULA KÁVÉZÓ ÉS SZENDVICSBÁR
9024 Győr,
Eszperantó utca 14.

KAPCSOLAT
Telefon: +36 30 310 2000


NYITVATARTÁS

Hétfő - Vasárnap:

6 - 19 óráig


LINKEK


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ



A weboldalt azATEK-Weboldalak - weboldal készítés - keresőoptimalizálsATEK-Weboldalak készítette 2016

Köszönjük, hogy írtál nekünk!